Over Mij

Even voorstellen… mijn naam is Corina Karssies, getrouwd en woonachtig in de gemeente Hoogeveen.Wij wonen heerlijk achteraf met veel landerijen om ons heen. 

Puur genieten van de rust, ruimte en de vrijheid, waar ik tevens ook mijn grootste passie voor fotografie kan uitoefenen. Met zwevende roofvogels boven ons huis, reeën die bij ons zo ongeveer door de achtertuin kuieren… en met een klein beetje geluk zou je nog een vos kunnen spotten!

Naast Fotografie, is mijn hobby paardrijden. Ik maak erg graag een buitenrit, het liefst op een mooie zonnige lenteavond, windstil…en je de vogeltjes hoort fluiten!

Regelmatig trek ik er op uit, om mooie locaties te kunnen spotten voor het perfecte plaatje.

Dan een hele andere tak van Fotografie, namelijk Urbex! Oftewel: Urban exploring. De charmes van een oud verlaten gebouw vast te leggen, om je nog één keer mee te nemen naar de historie, geschiedenis van het desbetreffende pand! Én bijzonder om te zien hoe de natuur het ‘overneemt’, en hoe sommige dingen nog steeds intact zijn.  Het ontdekken van de locaties, en de toegang ernaar toe is al een hele belevenis op zich! Om o.a. deze redenen spreekt mij deze tak van fotografie erg aan…  

Om een kleine impressie te krijgen van mijn werk, kunt u eens rustig door mijn portfolio bladeren. 

 

Groetjes en hopelijk tot ziens bij,

Corina Karssies Fotografie